Hosszú szünet után 2015. február 1-től elindítottuk a 8-12 évesek gyerekistentiszteletét.

SZERETETTEL VÁRJUK A GYEREKEKET és BUZDÍTJUK A SZÜLŐKET, HOGY HOZZÁK EL ŐKET!!! 

 

Ne felejtsük el, hogy a kicsik, 8 év alatti ovisok és kisiskolások számára is különálló alkalom van. Arra is hívogatunk.

Mikor és hol gyülekezünk?

A 10 órai felnőtt istentiszteleten a templomban gyülekeznek a gyerekek, lehetőleg egy helyen a kiscsoportos gyermekekkel. Kivonulás egyszerre az alkalomvezetővel.

Hol tartjuk az alkalmat?

Gyülekezeti ház, lelkészi szoba. (amennyiben változik, időben jelezzük)

Mire van szükség

A gyülekezettől ajándékban kapott Biblia és Bibliai Kalandtúra című kiadvány. Ezen kívül minden gyereknek hoznia kell egy A4-es (nagy) méretű tetszésének megfelelő füzetet, amelybe lehet jegyzetelni, ragasztani stb.

 

Mit kell tudni az alkalomról?

Ez az olvasni és írni tudó iskolás, 8-12 éves gyerekek alkalma. Istentisztelet, de a korosztálynak megfelelő formában, tartalommal. Igetanulmányozással, énekkel-zenével, játékos feladatokkal, interaktív beszélgetéssel, érdekes tudnivalókkal.

Mit kérünk a szülőktől?

Elérhetőségeket (cím, telefon, email), ha van rá mód, mindkét szülőtől. A gyerek hiányzása esetén, amennyiben nem jelent problémát, annak előre jelzését.

További kérdések, információ, jelentkezés Borkó Tamásnál (Cím: 1182 Bp, Vajdahunyad utca 10., Mobiltelefon: 06-70/334-1204, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szemeretelepi Református Gyülekezet